Piatra Neamț liberal – #în_primul_rând!

Ziua Europei s-a încheiat cu o seară magică în Perla Moldovei. Aseară a avut loc, îndrăznesc să afirm, cea mai frumoasă mişcare liberală pozitivă şi din convingere de pe teritoriul României şi, certamente, cel mai mare eveniment de acest fel din Moldova, prilejuit de lansarea eurocandidaţilor PNL.

A fost, esenţialmente, timpul Partidului Naţional Liberal la Piatra Neamţ, într-un spaţiu neîncăpător pentru cei peste cinci mii (!) de susţinători din oraş, din judeţ și din regiune (Iaşi, Suceava, Botoșani), o adevărată surpriză pentru invitaţii sosiţi special din Bucureşti şi pentru toţi ceilalţi lideri politici prezenţi.

Este şi va fi timpul României, este timpul viziunii liberale extinse şi în marea familie a Uniunii Europene, este timpul ca forţa schimbării să acţioneze pentru un viitor valoros al românilor, în România Mare şi în Europa!

Felicitări tuturor organizatorilor, mulţumiri Primarului liberal al Municipiului Piatra Neamţ, d-l Dragoş Chitic, la mulţi ani, de Ziua Europei și a Independenței României, de asemenea, Preşedintelui PNL Neamţ, d-l Mugur Cozmanciuc, felicitări senatorului PNL Neamţ, d-l Eugen Ţapu-Nazare, salutări tuturor susţinătorilor şi românilor cu mentalitate liberală autentică!

DRAGOŞ CHITIC„Sunteţi fantastici!!! Piatra Neamţ, Romanul, Târgu Neamţ-ul, celelalte localităţi au demonstrat că Moldova se ridică! […] Avem nevoie de oameni la Bruxelles care să se bată ca România să atragă cât mai multe fonduri europene. Eu am încredere că un Mihai Ţurcanu, că un Cristi Buşoi, că un Vasile Blaga, că un Rareş Bogdan… se vor lupta ca România să aducă fonduri aici.” […]

EUGEN ŢAPU-NAZARE„Domnule Preşedinte al Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, stimaţi invitaţi, dragi colegi şi prieteni liberali, Hristos a Înviat! Până acum patru-cinci săptămâni doar speram că la aceste alegeri europarlamentare Partidul Naţional Liberal va scoate un scor bun. Astăzi, sunt sigur că Partidul Naţional Liberal va câştiga aceste alegeri europarlamentare! Vedeţi şi dumneavoastră ce se întâmplă azi aici. Vedeţi ce s-a întâmplat în ultimele patru-cinci săptămâni, cum sunt primiţi şi priviţi liderii noştri liberali: cu entuziasm, cu speranţă, cu încredere! În acelaşi timp, dragii mei, vă spun că avem cea mai bună şi cea mai puternică echipă pe care s-o trimitem la Bruxelles.” […]

RAREŞ BOGDAN„În primul rând, permiteţi-mi să vă spun că, pentru mine şi Ludovic Orban, care venim după o zi plină alături de greii, mai-marii Europei, după cinci ore şi jumătate de drum, momentul când am intrat în Sala Polivalentă din Piatra Neamţ ne-a şocat şi ne-a încărcat sufletul de bucurie. Ştiam că MUGUR COZMANCIUC, dragul meu prieten, căruia îi spun un sincer <la mulți ani>, poate multe. Ştiam că unul dintre cei mai tăcuţi, decenţi, dar extrem de buni primari, DRAGOŞ CHITIC, e iubit de dumneavoastră şi ştie să facă lucruri, că Lucian Micu continuă ceea ce a făcut extrem de bine prietenul nostru Laurenţiu Leoreanu şi mai ştiam că este un om care se bate, şi se bate extrem de serios pentru interesele strategice ale României, şi este un cap de pod şi un zid extem de important pentru tot ceea ce înseamnă securitate naţională – EUGEN ŢAPU, şi îi mulţumesc pentru prietenie şi pentru ce face pentru România! Toţi aceşti cinci oameni sunt cheia retrezirii unui judeţ alături de dumneavoastră!” […]

La evenimentul organizat cu măiestrie și găzduit de Primăria Municipiului Piatra Neamț, au participat, alături de liberalii de frunte menționați, și alte nume apreciate din PNL, cum sunt Costel Alexe și Sebastian Burduja.